MENÜ

Magyar Harcos A.T. belső szabályzat

1, Minden aktív tag egyforma, egyenlő jogokkal rendelkezik a csapaton belül.

2, Bármely a csapatot, tagot, pályát, érintő javaslatot szavazással döntünk el.

3, A szavazás akkor érvényes ha a tagok 50%-a részt vesz a szavazáson.

4, Minden tag és tagjelölt köteles elfogadni a csapat többségének döntését.

5, Minden tagnak és tagjelöltnek lehetősége van játékot szervezni és a pályán tartózkodni.

Kötelesség:

Minden tag és tagjelölt köteles havonta 1 alkalommal a pálya építésében, tisztításában részt venni (még ha csak egy 3-4 óra is)

Tagjelölt:

1, Tagjelölt az lehet akit az aktív tagok megszavaznak.
A tagjelölteknek rendelkezniük kell legalább egy db: - DPM (angol) mintás katonai ruhával -minimum 350 Fps erejű AEG-el -kulacs,vagy ivózsákkal -bármilyen típusú málha, vagy taktikai mellénnyel A tagok kötelezettséget vállalnak arra, hogy: a MASZ 2010-et ismerik és betartják - a játékok alatt elszántan, a jelmondatunkhoz méltóan küzdeni: HÍVEN, BECSÜLETTEL, VITÉZÜL!

2, Akit az aktív tagok megszavaztak az 3 hónap próbaidőt tölt el, ha ezalatt legkevesebb 3 alkalommal nem vesz részt a csapattal vagy csapat tagokkal játékon annak a jelöltsége megszűnik.

Tagságvesztés:

1, Az a tag aki 3 hónapig nem vesz részt sem játékon sem pályarendezésben, nem tartja be a kötelességét (inaktívvá válik) annak a tagságát a harmadik hónap végén megszüntetjük!

2, Az a tag aki más vagy saját játékon nyilvánosan szidalmazza, aláássa csapata vagy csapattársa becsületét, játékostársaival méltatlanul viselkedik vagy trágárul üvöltözik, evvel lejáratva csapatát, csapattársait azonnali hatállyal kizárásra kerül a csapatból!!

 

Hírek

 • Csapat
  2013-06-27 19:31:58

  Kissebb-nagyobb viszájok és a csapatban történt átalakulás, tag és létszám változás miatt egy idejig inaktívak voltunk de mostmár újra a harcmezőn következő játékonkat megtaláljátok ITT vagy a főoldalon és a Depó dórumon

 • Honlap frissítés
  2013-02-03 19:54:56

  Ajánlom mindenki figyelmébe itt a weblapunkon a Játék képek fület!!!

  frrisitve lett rengeteg új és réggi képek kerültek elö

Szavazás

Tetszik az oldalunk
Na ne nevettess
Elmegy de ..
Tetszik
Igen nagyon jó
Asztali nézet